Aquest mes de febrer de 2018 ja fa un any que l’Institut OPINOMETRE BALEAR va ser adjudicatàri del Servei d’Informació i Atenció a l’Usuari (SIAU) pel Consorci de Transports de Mallorca (CTM).

El servei està integrat per 18 treballadors/es que cobreixen els torns de 7:00 a 21:00 hores de dilluns a diumenges a la Estació Intermodal de Palma, i dues persones que cobreixen els serveis d’informació i emissió de targetes d’Inca i Manacor. Tot el personal està acreditat amb el nivell B2 de coneixements dels idiomes castellà, català i anglès a més de coneixements d’altres idiomes per poder informar als usuaris en italià, francès i alemany.

Entre les funcions més destacades que realitzen al SIAU destaquen l’atenció presencial, l’atenció telefònica, la informació sobre els diferents títols de transport i emissió de la targeta intermodal, la gestió dels serveis a la demanda i la gestió de queixes i suggeriments.

Es treballa amb una coordinació total entre el personal del SIAU, el Consorci de Transports (CTM), els Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) i cadascun dels operadors de les diferents línies del TIB.