Procés participatiu a l’Hospitalet

L’Ajuntament de L’Hospitalet encarrega a l’Institut OPINOMETRE un estudi de caràcter qualitatiu, adreçat als residents de les comunitats de veïns i als veïns i veïnes dels diferents barris de la ciutat.

Les finalitats de l’estudi són:

  • Informar als presidents de les comunitats de veïns i als veïns i veïnes dels mecanismes de participació i dels serveis municipals que l’Ajuntament posa a la seva disposició.
  • Detectar els principals problemes que afecten a la comunitat i al barri, mitjançant la realització de reunions de grups veïnals formats pels presidents de les comunitats de veïns i pels veïns i veïnes d’aquestes.
  • Conèixer les propostes i els suggeriments del veïnat que participi a les reunions pel que fa a afavorir una millor convivència al barri.