Enquesta usos i percepcions dels mitjans audiovisuals

L’Institut Opinòmetre ha estat l’encarregat de realitzat el treball de camp de l’Enquesta d’usos i percepcions dels mitjans audiovisuals del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) en la seva edició de 2019.

L’enquesta ha volgut establir l’estat actual dels mitjans audiovisuals a Catalunya, preguntant sobre l’equipament tecnològic de les llars catalanes, les pràctiques de consum audiovisual i la seva valoració (televisió, ràdio, Internet), la valoració dels mitjans públics i la necessitat de regulació dels continguts audiovisuals.

La mostra s’ha realitzat entre els dies 4 i 25 de febrer de 2019 en municipis de tot Catalunya mitjançant metodologia CAPI (entrevistes presencials assistides per ordinador), recollint un total de 1.600 entrevistes.