Aquest any 2017 l’Institut Opinòmetre ha fet 25 anys

Aquest any 2017 l’Institut Opinòmetre ha fet 25 anys. Han estat 25 anys dedicant-nos al que és la nostra vocació i el nostre estímul, amb l’empenta i la motivació del primer dia, però amb tota la saviesa i l’ofici que dóna l’experiència.

Per això, no tenim més que paraules d’agraïment per a tots aquells que, al llarg d’aquests anys, heu recorregut una part del camí amb nosaltres, tant els professionals que ens han enriquit amb el seu esforç i la seva dedicació, com els clients que, amb el vostre suport i la vostra generositat, heu ajudat de manera decisiva a consolidar el nostre projecte.

De tots hem aprés i amb tots volem seguir aprenent en el futur.

I així, satisfets i agraïts, mirem el camí recorregut només amb l’afany de prendre impuls per recórrer tot el camí que tenim per davant i que desitgem, de tot cor, poder emprendre junts.