NOVA EDICIÓ DEL RECOMPTE DE PASSATGERS DE RENFE EN DIA LABORABLE

Els dies 16 i 18 de novembre del 2021 més de 650 persones han comptat els passatgers i passatgeres que pugen i baixen de les estacions de rodalies de Renfe de Barcelona. Les persones que compten l’aforament estan distribuïdes per totes les estacions de rodalies des de les 4 de la matinada fins a les 12 de la nit amb l’objectiu de comptabilitzar el volum de passatgers a cada estació i les hores escaig.

Des del 2016, Renfe encarrega a l’Institut OPINOMETRE el treball de camp per a la realització dels aforaments a Rodalies i a Regionals a totes les estacions de Catalunya.

Les investigacions corresponents es fan durant la tardor, per garantir l’homogeneïtat de la sèrie històrica; i concentrades a l’extensió temporal, amb l’objectiu de preservar la uniformitat del context.