L’Institut Opinòmetre us desitja Bones Festes

Aquest any 2018, l’Institut Opinòmetre ha fet 25 anys. Han estat 25 anys de dedicació al que és la nostra vocació i el nostre estímul, amb l’empenta i la motivació del primer dia, però amb tota la saviesa i l’ofici que dóna l’experiència.

Per això, només tenim paraules d’agraïment per a tots aquells que, al llarg d’aquests anys, han recorregut part del camí amb nosaltres, tant els professionals que ens han enriquit amb la seva dedicació, com els clients que, amb la seva generositat, han ajudat de manera decisiva a consolidar l’Institut Opinòmetre. De tots hem aprés i amb tots volem seguir aprenent en el futur.

I així, satisfets i agraïts, mirem aquests anys recorreguts només amb l’afany de prendre impuls per recórrer tot el camí que tenim per davant i que desitgem, de tot cor, poder emprendre junts.

Bones Festes i per 25 anys més.